Over een nieuwe aarde


In 2020 startte ik een actie voor One Tree Planted. Mijn oorspronkelijke plan was om een positieve impact te hebben op het milieu door kristallen sieraden te recyclen en deze te verkopen.

Een paar maanden later schreef ik een nieuwe aarde in als bedrijf en de rest is geschiedenis...

Hoewel het aanbod is uitgebreid, blijf ik trouw aan de oorspronkelijke waarden van een nieuwe aarde. Ik doe mijn best een positieve invloed te hebben, niet alleen op het milieu, maar ook op jullie.

kristallen-fossielen-edelstenen
Joy-van-Oorschot-een nieuwe aarde

Ik zoek alle stenen stuk voor stuk uit en selecteer alleen kristallen die de energie hebben die ik wil doorgeven. Daar maak ik uiteindelijk een sieraad of talisman mee. Bij het selectieproces hou ik rekening met de unieke eigenschappen, kwaliteit en energie van elke steen. Ik geloof in de kracht van kristallen en wil dat jij kunt genieten van hun helende werking.

 

Al onze sieraden en talismannen worden geleverd in milieuvriendelijke bewaardoosjes en -zakjes, samen met informatieve kaartjes over de werking van de stenen.

 

Ik wens je een betekenisvolle (koop-) ervaring hier, op dit stukje van de nieuwe aarde. ☺

 

Dankbaar voor jullie vertrouwen!

Over mij


Ik ben Joy, geboren op 18 februari 1996. Een echte Waterman in Zon en Maan, een vrije ziel die een eerlijke wereld wenst. Overdag werk ik in de jeugdzorg en in de avonden en weekenden vind je mij in het atelier van een nieuwe aarde.

Joy-een-nieuwe-aarde-waterval-kristallen

Ik was altijd al gefascineerd door kristallen en fossielen, maar in 2017 kregen ze een andere betekenis voor mij. Ik leerde met kristallen en energie werken, wat mijn kijk op de wereld veranderde.

 

Ik deel mijn kennis graag met je, op een toegankelijke manier zonder teveel poespas. Want eigenlijk is het allemaal best logisch, eenvoudig en bereikbaar voor iedereen. Ook voor jou. Ik verzamel mijn schrijfsels onder het kopje Blog.

Geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen en waardevolle content?

Volg een nieuwe aarde hier op Instagram.

 

Liefs!