Hoe werken kristallen


Elk (levend) voorwerp heeft een frequentie. Wanneer een voorwerp (kristal, persoon, dier, de zon...) synchroniseert met de trillingsfrequentie van een ander voorwerp, noemen we dit resoneren. Heb je de muziek al eens zo luid gezet dat de meubels en zelfs muren mee beginnen te trillen? Dit komt doordat de frequentie van de meubels en muur synchroniseren met de frequentie van de muziek.

Ook kristallen, edelstenen en mineralen hebben een unieke trillingsfrequentie. De muren zullen er gelukkig niet door gaan trillen, maar je kan het wel in je (energetisch) lichaam voelen.

Het energetisch lichaam wordt ook wel het aura genoemd. Het is een beschermend energieveld rond ons fysieke lichaam. Afhankelijk van je frequentie kan dit veld tot 1m ver reiken! In dit veld bevinden zich energetische centra, de chakra’s.

Door ziekte, trauma, heftige emoties,...kunnen blokkades in deze energiecentra ontstaan. Het chakra kan dan onderactief of overactief worden waardoor je allerlei lichamelijke, emotionele, psychische, spirituele klachten kunt ervaren.

 

Kristallen en mineralen hebben een helende werking op je energetisch lichaam. De vibraties van de steen gaan resoneren met jouw eigen trillingsfrequentie waardoor blokkades geheeld worden en je energie weer in balans komt.