Kinderen en kristallen

 

Kinderen hebben een diepe verbinding met kristallen.✨

Ze voelen de helende eigenschappen van de stenen in het diepste van hun zijn.

Dit komt omdat ze energetisch opener staan dan wij volwassenen. 🌞

 

Voelen is onze natuur, maar dit wordt al van jongs af aan afgestompt door het schoolsysteem en de maatschappij.

Daarom maak ik ook sieraden en kristallen voor de kleinsten.

Om de nieuwste generatie te leren dat we ons verbonden mogen voelen met de natuur en al haar magische krachten 🌛

Het dragen van kristallen kan niet alleen volwassenen, maar ook kinderen op vele manieren ten goede komen.

 

Kinderen hebben over het algemeen minder emotionele bagage en zijn vaak meer open en onbevangen. Ze zijn nog niet zo beïnvloed door de complexiteit van het volwassen leven en kunnen daardoor puurdere emoties en gevoelens ervaren. Hierdoor kunnen ze gevoeliger zijn voor subtiele energieën, zoals die van kristallen.

 

Kinderen hebben vaak een levendige verbeeldingskracht en een sterkere intuïtie. Ze zijn meer geneigd om op hun gevoel te vertrouwen en zich te laten leiden door hun innerlijke stem. Deze eigenschappen kunnen hen helpen om de subtiliteit en de energetische eigenschappen van kristallen beter waar te nemen.

 

Kinderen zijn vaak van nature nieuwsgierig naar spirituele en mystieke aspecten van het leven. Ze zijn ontvankelijk voor nieuwe ideeën en concepten, waaronder die van kristalenergieën en hun spirituele betekenis. Deze openheid kan hen helpen om een diepere verbinding met kristallen te voelen.

 

Sommige mensen geloven dat kinderen, vooral op jonge leeftijd, over het algemeen gevoeliger zijn voor subtiele energieën dan volwassenen. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat kinderen nog in een staat van groei en ontwikkeling zijn, zowel fysiek als spiritueel, en daardoor meer ontvankelijk zijn voor energetische invloeden.

 

Het is belangrijk om op te merken dat niet alle kinderen hetzelfde zijn en dat gevoeligheid voor kristallen of andere spirituele elementen sterk kan variëren van kind tot kind. Sommige kinderen kunnen zeer geïnteresseerd zijn in kristallen en zich er sterk mee verbonden voelen, terwijl anderen er misschien helemaal geen interesse in hebben. Het is essentieel om kinderen te ondersteunen in hun eigen spirituele ontwikkeling en hen de ruimte te geven om hun eigen interesses en intuïties te verkennen. Als ouder of verzorger is het altijd goed om open te staan voor gesprekken en vragen over dit onderwerp, en indien nodig de begeleiding te zoeken van professionals met ervaring in kristaltherapie of spirituele begeleiding voor kinderen.